top

Контакти

Наша команда

Веремій Віктор

Веремій Віктор

Менеджер з продажу - напрямок хлібопекарські та кондитерські суміші

Тел.: +38 (050) 494 28 31 E-mail: Veremiy@afth.com.ua
Фоміна Єлизавета

Фоміна Єлизавета

Менеджер ЗЕД

Тел.: +38 (066) 551 21 58 E-mail: e.fomina@afth.com.ua
Нікулін Антон

Нікулін Антон

Менеджер з продажу - напрямок кондитерська глазур та шоколад

Тел.: +38 (067) 322 27 99 E-mail: A.Nikulin@afth.com.ua
Кончаківський Олександр

Кончаківський Олександр

Продакт менеджер - напрямок хлібопекарські та кондитерські суміші

Тел.: +38 (050) 387 98 30 E-mail: A.Konchakovsky@afth.com.ua
Вегера Юлий

Вегера Юлий

Менеджер з продажу - напрямок смакоароматичні суміші

Тел.: +38 (050) 411 25 39 E-mail: Y.vegera@afth.com.ua
Боганкевич Людмила

Боганкевич Людмила

Менеджер з продажу - напрямок смакоароматичні суміші

Тел.: +38 (044) 331 41 00 E-mail: Bogankevich@afth.com.ua
Теленчак Михайло

Теленчак Михайло

Менеджер з продажу - напрямок кондитерська глазур та шоколад

Тел.: +38 (067) 226 15 92 E-mail: M.Telenchak@afth.com.ua
Антонюк Олексій

Антонюк Олексій

Менеджер з продажу - напрямок кондитерська глазур та шоколад

Тел.: +38 (067) 324 30 32 E-mail: A.Antonyuk@afth.com.ua

Департамент закупівель

Департамент закупівель

тел.: +38 (044) 331 41 00

E-mail: p.gerasimchuk@afth.com.ua

Кар'єра

Менеджер з продажу інгредієнтів для харчової промисловості

Основні напрямки: суміші для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів, суміші для виробництва снекової продукції (чіпси, сухарики, екструзія, плавсири, пасти), шоколадні глазури та наповнювачі, маргарини й жири для кондитерської промисловості.

Вимоги:

  • Вища освіта (бажано харчове направлення, але не обов'язково)
  • Досвід успішних активних продажів будет Вашою конкурентною перевагою (бажано в напрямку хліб, кондитерські вироби або снекова продукція)
  • Готовність до відряджень

Обов'язки:

  • Пошук нових клієнтів на ринку України
  • Документальне супроводження та контроль відвантажень
  • Виконання планів продаж
  • Ведення поточної звітності (планування продажів, контроль дебіторської заборговоності)

Якщо Вас зацікавила наша вакансія надсилайте резюме з описом досвіду работи та бажаним рівнем заробітної плати за адресою Y.Rudzina@afth.com.ua

Технолог по застосуванню

Підприємство виробляє жири і маргарини для харчової промисловості

Вимоги:

  • Знання технології кондитерського виробництва
  • Досвід практичного використання сучасних інгредієнтів у виробництві кондитерських виробів
  • Практичні навички в складанні рецептур кондитерських виробів
  • Креативне мислення, творчий підхід до вирішення завдань
  • Уміння працювати з клієнтами
  • Здатність до навчання, системність

Обов'язки:

  • Технологічні консультації клієнтів з питань застосування наших продуктів (жири та маргарини) в кондитерській, хлібобулочній, молочній промисловості.
  • Розробка (адаптація) рецептур кінцевих продуктів з використанням жирів і маргаринів.
  • Оцінка технологічних властивостей та якості жирів, маргаринів, розробка рекомендацій з використання, робота з рекламаціями.
  • Презентація продуктів клієнтам, планування роботи з клієнтами.

Якщо Вас зацікавила наша вакансія надсилайте детальне резюме та бажаним рівнем заробітної плати на адресу Y.Rudzina@afth.com.ua

Контакти

Зв'язатися з нами