top

Виробництво шоколаду в Україні за півроку скоротилося на третину.

Виробництво шоколаду в Україні за півроку скоротилося на третину.
date 18.08.2017 category Новини ринку

Виробництво шоколаду в Україні за півроку скоротилося на третину.

При цьому, в співвідношенні до травня цього року, виробництво шоколаду в Україні скоротилося на 13,4%. За 6 місяців цього року було вироблено 72,3 тис. тонн шоколаду.
У той же час, в річному вимірі (червень 2017 до червня 2016 - ред.) Виробництво шоколаду в Україні скоротилося на 8,1%.
Виробництво цукрових кондитерських виробів (в т. ч. білого шоколаду) без вмісту какао, за червень склало 15 тис. тонн, що на 6,9% менше червня 2016 року і на 0,7% менше травня цього року. За 6 місяців було вироблено 84,6 тис. тонн кондитерських виробів.
Виробництво солодкого печива і вафель за червень 2017 року склало 20,3 тис. тонн, що на 6% більше показників червня 2016 року і на 6,1% менше, ніж за травень цього року. За 10 місяців було вироблено 125 тис. тонн продукції.

* Дані наведено без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частини зони антитерористичної операції.